MEHMET TARMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, toplam kalite anlayışını benimsemiş, sürekli öğrenen, tam öğrenme modelini uygulayarak öğrenme eksikliklerini gidermiş, değişim ve gelişmeye açık, teknolojiyi verimli kullanan, çağdaş yönetim felsefesiyle kaliteli hizmet sunan, yetenekli, enerjik, coşkulu, üretken, ne yaptığını bilen, ihtiyaçlara cevap veren, milli ahlaki ve insani değerlere saygılı, sektörde farklı bir anlayış ile üst kurumlara nitelikli insanlar yetiştirmek, Bu hedef doğrultusunda; Öğrenci merkezli eğitim anlayışı, İktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı destekleyen, Sorun yerine çözüm arayarak, Takım çalışmasına fırsat sağlayan, Sürekli gelişmeyi ilke edinerek, Müşteri memnuniyeti anlayışı kapsamında insanlara kaliteli hizmet sunarak, öğrencilerimizi bir üst hayata hazırlamak için varız...

Başarılar:

Saatler: 08:50 - 15:15
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: TAEKWON-DO, KİCK BOKS, WUSHU, MUAYTHAİ, BOKS OKÇULUK
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmettarmaniho.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Tarman İmam Hatip Ortaokulu Erkilet Camikebir Mah. Süv. Yüz. Halil Sok. KOCASİNAN/KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Erkilet Camikebir Mah. Süv. Yüz. Halil Sok.KOCASİNAN / KAYSERİ

Ulaşım Ulaşım şehir içi otobüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 KM