Yaşar KURT - Okul Müdürü

1989-1993 Gazi Üiversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunuyum . Fırat Ünv Teknik Eğitim Fakültesi Makina Öğretmenliği1984-1988  , Gazi Ünv Anasınıfı , Eskişehir Tarih, Bölümlerinde çeşitli Dönemler Eğitim aldım. Sinop Dudaş İlkokul Müdürlüğü, Yozgat Sorgun Emirhan İlkokulu Müdürlüğü , Kayseri Sarız Çağşak İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Kayseri Yeşilhisar Mithatpaşa İlköğretim Okulunda ve Yeşilhisar Süper  Lisesinde Öğretmenlik  ,Kayseri Melikgazi Feyziye Mollaoğlu İlköğretim Okulunda Öğretmenlik , Kayseri Talas Çömlekçi Orta Okulunda öğrtemenlik ve idarecilik,  Mahzemin Ortaokulu Müdürlüğü ve en son olarak Mehmet Tarman İmam-Hatip Ortaokuluna müdür olarak atandım. Bilgisayar Kordinatörlüğü, Bilgisayar Formatörlüğü, Kapsayıcı eğitim Formatörlüğü, Okul Tabanlı Afet Eğitim Formatörlüğü, Satranç Antrnörlüğü, İzicilil Antrnörlüğü,Kick Boks Kayseri  İl temsilciliği , Kick  Boks Milli takım antrenlüğü ve Kick Boks  teknik kurul üyeliği,Wushu Milli takım anterörlüğü ,Muaythai ,Taekwondo  branşlarda antrenör Ulusal hakemlik yapmaktayım. Kırıkın üzerinde çeştili kurs ve seminer çalışmlarında kursiyer olarak ayrınca yirminin üzerinde kurs veya seminer çalşmlarında eğitimci olarak görev aldım.

(505) 660 1499 Eposta